detta har hänt...

Okej, nu var det ett tag sen som jag skrev, en vecka sen om jag inte minns fel. Det är inte så mycket som har hänt, andreas och jag har verkligen slagist oss ner på riktigt i lägenheten..nu känns den verkligen som vår! Denna veckan som har gått så jag varit sjuk med, bihålsinflamation.. det är inte allt för kul och det har inte blivit bra än, så förtillfället så känner jag mig halvt förlamand i ansiktet. Och så äter jag det äckligaste gröna pillerna som man kan tänka sig.

Andreas och jag har även börjar prata om inflyttingsfest. Och jag drömmde om den inatt... så mycket ser jag framimot den. Den ska bli så himla roligt att få sammanfoga Andreas och mina vänner.. vem vet som kan hända där.. haha!!

Snart är det dax för uppspel av våran föreställning i skolan.. Det tar verkligen på krafterna och man blir helt knäpp när man repar så mycket som vi gör nu.. man drömmer replikerna.. man känner sig som sin roll.. Men det är riktigt kul. Jag tror att alla människor skulle behöva spela lite teater ibland... För att det är verkligen en skön känsla att gå ut på sen och tänka, "nu kan jag göra vad jag vill" för det är ju inte du som gör det, utan rollen..

Denna helgen har varit helt underbar.. Jag kom hem till mamma och pappa i fredags, och vi åt pizza och kollade på idol.. pratade och bara myste. Igår så var vi på stan och fikade och myste lite till. Sen igår kväll så kom Andreas hem hit, och vi åt massa god mat och pratade lite om resan och hade det fruktansvärt trevligt. Nu så sitter jag här och njuter av att vara ledig. Vet inte om jag ska åka hem till lägenheten ikväll eller imorgon. Men jag tror att jag ska ungås med min lilla mamma ikväll. Nu så ska jag gå och ta tag i dennna dagen och göra något nyttigt av den..

                              :andreas och jag, hemma hos mamma och pappa.       

Andreas & jag


jag är lycklig!

hej. det var en vecka sen jag skrev något här, men vi har ju inget internet i lägenheten än. och nu är jag trött.. så jag orkar inter skriva nu! men jag är lyckligast i världen..

godnatt!

oj! det var ett tag sen

Idag är det en vecka och en dag sen som jag skrev.. men det beror på att vi har flyttat och att vi inte har något internet än! Men nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, åkte hit igår efter skolan.. jag längtade för mycket efter dom! Nu tänkte jag berätta lite om flytten..

På fredagen förra veckan så hoppade vi in i bilden och körde mot vimmerby, det var en galen resa upp! När vi kom upp och såg lägenheten så fick vi en liten chock! Fasikens vad liten lägenheten va, vi minndes den som mycket större eller liten vad den inte, men den var inte så stor som vi trodde! Ajaj, men vi började att plocka in alla saker och började fixa. Vi halv fem tiden så tycket vi att det var dax att äta lite mat.  Och det blev pizza.. så typiskt när man flyttar! Sen på kvällen så fick vi åka hem igen, för våra sängar hade blivit lite blöta.. så vi kunde inte sova på dom! Senare på lördagen åkte vi upp igen, denna gången med tåg och utan andreas mamma och pappa, och så fixade vi klart det mesta. och sov helt underbart i vårt nya hem och våra nya och torra sängar. På söndagen så hade vi en mysig förmiddag. sen kom andreas familj upp och fixade lite till.. Men nu är allt helt klart. och jag älskar stället! det är helt underbart!

Jag har tänkt på det, fast det bara var en vecka sen som vi flyttade så har allt blivit så mycket bättre. Andreas och mitt förhållade har blivit mycket starkare.. och jag känner mig mycket äldre.. Både andreas och jag känner nog att vi har vuxit lite, för man gör liksom det när man får något eget att ta hand om. Alla borde flytta hemifrån!

Men som sagt så har vi inte fått något internet än, och vi kommer inte att få det på en månad häller tror jag. så det kommer inte att bli så många blogg inlägg nu.. Men jag ska försöka att skriva lite när jag är hemma, och kanske i skolan! men nu så ska jag gå och plocka ihop lite saker som jag ska ha med mig till vimmerby imorgon!
Jag längtar efter min sambo!

RSS 2.0