en helg, och måndag.

God kväll! Nu har jag inte skrivit på ett tag, Andreas har ju varit hemma sen i onsdag, så bloggen har fått vila. Så nu måste jag berätta om en helg och en måndag. Jag börjar med dagen idag, måndag. Idag så var det bara kulturhistoria. Sen gick jag till bussen, i ösande regn. Kom hem, och började plugga. Så det är det jag har gjort idag, kollar klart på hela säsong två av one tree hill. Hoppas jag får låna säsong tre av tessan imorgon. Nu ska jag berätta lite om helgen.

På fredagskvällen, så var jag, andreas, mamma, pappa, mormor, och moster karin på konstrunda. Det var ju skördefest på öland denna helgen. Det var en jätte mysig kväll. Tro, det eller ej. På lördagen så var vi på bäckebomarknad. Köpte ett kilo godis. Lördagskvällen var hyffsat intressant.

Det började hemma hos Tessan och Molle. Där satt vi i några timmar och hade trevligt, Sen skulle vi gå på Björn rosenström på sandra, men jag hatar verkligen björn rosenström. men  efter som vi hade gratisbiljetter, så tänke vi gå ändå. HERREGUD! det var det värsta jag har varit med om, det var "böndernas nerslag" det var helt sjuk. Folk rökte på dansgolvet, det var glas och glasflaskor överallt. Tre barer öppna, men en bartender i varje bar, så det gick inte undan. Vi stog där i 40 minuter för att få en öl. Men vi var på så dåligt humör, så det blev bara en öl. Vi åkte hem lite över ett.

Söndagen blev en härlig och slapp dag. Vi bara myste hela dagen, tog bara hand om varandra. Sen på kvällen så blev det fotboll på fredrikskans. Kalmar vann med 2-1 mot elfsborg.. Ett mycket bra avslut på en mysig helg.  Andreas är den finaste jag vet. Tack för en mysig helg älskling!

Nu ska jag plugga lite till sen ringa Andreas. Godnatt! over and out


Onsdag.

 Nu sitter jag hemma hos Andreas, i kalmar. Ja, för tror det eller ej så kom det lilla livet hem idag och  idag är det onsdag. Vilket innebär, psykologi, Engelska, idrott, teater. Hade en mycket intressant psykologi  lektion. En halv kul dag får jag väl ta att erkänna. Vi har kommit skit långt på vår barnteater nu. Det kommer att bli så fruktansvärt kul. ja, som sagt andreas kom hem idag, men det har blivit mycket gjort endå. Men nu är jag helt klar med dialogen och helt klar med historian. Ikväll blir det mys med Andreas, och sen lite idol. Nu ska jag gå och spöa Andreas i NHL.

Ses och hörs imorgon god vänner.  Over and out  / E


en liten uppdatering

Det har varit en hektist dag. UF gänget var ju på kick off i blomstermåla. Det var nyttigt och man fick en bra översikt vad året kommer att ge. Det kommer bli helt fantastiskt kul. Sen tog vi en sväng till donken och satt där och pratade lite affärsplan. Tog även en sväng till newyorker, hittade en skit fin väska som jag vill ha.

Nu sitter jag hemma och kolla på idol med familjen, HEJA NILS säger jag bara. Han är så  häftig. och sen så älskar jag Anna också, hennes röst är så egen och härlig. Jag är även snart klar med dialogen och sen röst och rörelse arbetet.

Jag saknar andreas så himla mycket nu. Jag vill åka upp, men jag har inte tid denna veckan.
Andreas: Älskling, när du läser det här, så vill jag att du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta. Finns här för dig!

du är mitt allt!


Nu måste jag skriva dialogen helt klar, sen ska jag sova. Tack för dig folket!


Tisdag. UF & historiaplugg.

nu sitter jag i skolan, ska försöka få ner ett arbete om egyptens flodkultur! kill me. Jag kan ju säga att konsentrationen inte är alls för hög i just denna datasal. det är inte så många som jobbar med det dom ska. Men det kan beror på att vi är en estetklass. Vi gör inte så mycket av det som vi ska göra.

Idag är det en fullproppad dag. Slutar denna lektion om tio min, Då ska jag träffa min goda vän karolina, sen så måste jag skynda bort till stagg. för vi ska åka på kick off med UF företaget idag.

Nu kommer peter, så nu måste jag skriva lite om egypten. Skriver mer om UF företaget ikväll.

Over and out!

ny design

bloggen har fått ny design, tack vare Molly! Hon är grym :)

Lite uppdateringar sen sist. jag är nästan klar med mitt manus, det känns väldigt bra måste jag säga. Nu är det bara historia arbetet och röst och rörelse arbetet kvar. Sen blir det lugnt igen. Idag när jag gick till tåget på morgoen upptäcket jag att jag hade glömmt one tree hill boxen kvar hos andreas. jag blev och är helt knäckt! Men det är nog lika bra att den är där, så kollar jag inte på den, och får lite gjort!

jag har även spendeat kvällen med min fina lillebror, vi har sjungit och spelat lite. Ja, ibland är livet underbart. jag pratade med sanna idag, jag saknar henne så sjuk mycket. Tänk att vi inte har setts på tre månader. det är helt sjuk! När hon kommer hem så ska jag inte släppa henne på ett bra tag. jag vill aldrig mera var utan henne så här länge. 

snart har andreas och jag lägeheten. Det kommer att bli så skönt att få sitt eget! 


                                                                       emilia&sanna
                                                                                                    
        Sanna och jag på nyår

   


helg och måndag

då var det en härlig måndag igen och en ny vecka. Helgen har varit rätt så händelse rik. Andreas kom hem i fredags och vi hade planerat att ha en mysig hemma kväll, men då ringer stefan och berättar att vi ska minsan inte sitta hemma utan han vill att vi ska gå ut och dricka öl. och så blev det, Stefan och hans flickvän kom hem till andreas och vi hade lite "förfest" sen drog vi ut på stan. Det blev seven. Jag träffade Fredde, så nu längar jag ännu mer efter sanna..

Sen i lördags drog anderas och jag hem till kära loverslund, sen så åkte vi hem till Tessan (Andreas syster) på kvällen och åt en mysig middag.

På söndagen så var vi hemma hos Elias, anderas kusin som är fem år och cyklade, Men elias är som sagt fem år och har en lite för stor cykel. men han kan cykla på den, men han kan inte stanna., han kan broma sen så når han han ner till marken. Vilket ser rätt kul ut, när han välter lite försiktigt åt sidan. hehe!

Idag så vaknade jag vid klockan fem i vimmerby, låg och stänge av klockan hela tiden tills klockan var halv sex. Jag fick lite panik och skyndad iväg till tåget som går vid sex. sov hela vägen till kalmar sen. Sen när jag kom till skolan så var det lite psykologi och kulturhistoria som gällde, Har även beställt estetoverallen idag. Marinblå blev den!

Nu ska jag skriva en dialog och läsa lite om stämbanden! Over and out.

Torsdag

ännu en torsdag har passerat. Idag har det varit en sjukt jobbig dag. Historia, håller på med ett arbete om egytpen. Politiken i egypten för miljoner år sedan. Mycket intressant. Sen hade jag en rätt jobbig körlektion. Sen satt jag och skulle försöka skriva ihop ett manus. och jag hade total idetorka. Jag har bara massa snor i hjärnana. Påtal om snor så orkar jag inte vara sjuk länge nu, jag har fan inte tid att vara sjuk. Tre stora arbeten ska in nästa vecka..

HISTORIA - POLITIK I EGYTPTEN FÖR MILJONER ÅR SEDAN!
RÖST OCH RÖRELSE - HUR FUNGERAR DINA STÄMBAND?!
DRAMATURGI/REGI - SKRIV EN DIALOG PÅ FYRA SIDOR!

jag menar, hur kul kan det vara?  Att tilbringa en hel KPT dag med att läsa om massa faraoer.

Andreas kommer hem imorgon. Han har vandrat denna veckan. Så vi har inte haft så mycket kontakt, men imorgon, då jädrar kommer hem med. På lördag är vi bjuda hem till Tessan och Molle, men det tror jag att han har glömmt. Aja, men kan inte komma ihåg allt här i världen.

Nu ska jag gå och ta med mig mina mysigste byxor och den gosigase tröjan jag har. Och sen ska jag bita i det sura ä


nu även jag.

jaha. jag har fallt på det så kallade grupptrycket. Det känns på någon sett som om att bilddagboken har spårat ur. Så nu kommer jag nog tillbringa rätt mycket tid här, på bloggen och facebook.

Just nu så sitter jag i skolan, har dramaturgi och regi. har suttit här sen halv ett och försökt få ihop ett manus. Rätt krävande. Slutar om en halv timma, ska ta en sväng på stan med ida sen ska jag hem och plugga. jag känner att det är dax för att ta tag i allt som ska vara klart nästa vecka. Så jag ska spendrea min lediga fredag med ett historia arbete. Underbart!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0