herrå!

klockan är 05.00 och jag sitter på ett hotell i göteborg.. resten av familjen sitter och äter lite spontan frukost, men det har aldrig varit min starka sida.. så jag hittade en liten dator i ett hörn, snart ska vi åka till flygplatsen. Detta blir nog det sista inlägget på en vecka.. för att jag vet inte om jag kommer att ha så mycket tid där nere. Jag tillägnar detta inlägg till mina nära och kära hemma i kalmar´, jag kommer att sakna er jättemycket! Speciellt Andreas.. han skulle ju ha följt med.. Det kommer att bli en lååång vecka utan honom, det är det längsta vi är ifrån varanda sen vi träffades, vilket är sju månader sen.. Men nu måste jag gå! Älskar er!

snart jäklar!

idag har det varit en skön dag. Har haft teater och dans. Vi började med skåderspelarträning, det var mycket intressant.. först gick vi runt i rummet och lät olika delar av kroppen att styra oss?! Sen så började vi med stagefight, ni vet när man slår någon under föreställnig det har vi provat idag. skitkul! okej, nu kommer vi till det roliga under dagen. ES07D teaterklassen skulle ha sin första danslektion. det var en upplevelse måste jag säga. För övrigt så har det inte hänt så mycket. Imorgon är det dax för utgång, första gången på mycket länge.. aa, sen juldagen tror jag. Det blir jag, Felicia, Fanny och förhoppningsvis min gode vän Karolina. Nästa vecka dara jag till maroco. utan andreas, det kommer att bli hemskt. Nu är jag förövrigt snart med det förbannade körkortet.. im good! Nu ska jag dricka te och mysa med familjen i soffan.. hörs!


made in sweden

det var en mycket spännade kväll igår. Vi har hemma hos Andreas moster som tog examen, nu är hon färdig sjuksköteska. Det var hur mycket folk som helts som kom, man bara stog vid dörren och hälsade på alla hela tiden, samtidigt som jag fick viska till Andreas och fråga vem det var jag hälsade på. Det var helt sjuk hur mycket folk det stömmade in. Till slut så var det så mycket folk så vi tycket att vi hade gjort vårt så vi åkte hem, poppade popcorn och kollade lite på lets dance. Heja Morgan! Andreas jobbar idag, så idag så har det inte hänt så mycket jag låg och läste hela morgonen.. gaa boken är beroendeframkallande.. Jag har även gjort lite teori, det tar sig, det tar sig! Just nu så sitter jag och kollar på made in swden, det nya programet med idol juryn. det är rikigt bra faktist.. kim är helt otrolig! Nu ska jag hoppa in i duchen. Bio ikväll med Andreas. Benjamin Bottoms otroliga liv. Det ser vi fram emot!

hörs!


om jag kunde drömma

oj, nu var det ett tag sen igen. Men det har varit mycket i skolan och så. Men idag är jag faktist hemma, det är sista dagen på höst terminen idag, så jag kände att det var inte så mycket att gå til skolan för, jag kände mig inte så jätte pigg i morse heller, så jag bestämmde mig för at vara hemma. jag har börjar att läsa twilight serien. Det är fridas fel, men jag är tacksam att hon övertalade mig, För boken är helt underbar, jag brukar inte gråta när jag läser böcker, men detta är helt boken är helt sanslös. Man blir tagen. beröd och man kan inte sluta att läsa den. Har lånat den andra av karolina nu, så när jag är klar med den fösta så kan jag börja på den andra direkt! Nu ska jag åka in till stan om två timmar och möta upp andreas! ja, för han kommer hem ikväll! Så ikväll kommer kvällen att tillbringas på examenmiddag hos hans moster som tar examen idag. Det ska bli toppen mysigt! Vi har inte setts på hela veckan. Jag längtar efter honom.

Nu ska jag gå och höra mig i ording! Hörs.




Älskling

en snabbgenomgång.

jag hann aldrig skriva det dära inlägget igår kväll, det var ju grammisgalan och så hade ju min slutupgift i dramaturgi och regi. Så jag hann inte sätta mig ner och skriva, men nu sitter jag här och skriver. Som jag sa igår så tänkte jag att jag skulle göra en liten sammanfattning av året. Liten sen med det skiter vi i!

Januari: Då kan man väl säga att jag började mitt nya liv, jag slutade på Stage4you i torsås, och började inne i kalmar på estetiska programet med inrikting teater. Jag hamnade in världens finaste klass, en sjuk härligt grupp med fantastiska människor. (oj, jag lät djup där.) Det var även denna månaden som jag och familjen var på grand canaria.

Februari: Det var en helt vanligt månad. vi hade scenbildsvecka i skolan. Jag förstod att jag kunde spela teater, skaffade mig massa nya fina vänner.

Mars: Mars, även det en helt vanligt månad. nu var det ju inte så långt kvar tills jag fyllde 18, så jag gick mest och räknade ner tills den 13 maj. jag tror att det var nu som jag skrev in på körskolan. Mer hände nog inte denna månaden.

April: detta var nog den längsta månaden i hela mitt liv, nu var det inte alls långt kvar tills det var min stora dag. Så nu gick jag bara och väntade.. inte speciellt hände. Det var valborg hemma hos Krille, en mycket trevlig fest.

Maj!: nu var det äntligen min tur! JAG FYLLDE 18 :D:D min födelsedag var jättemysig, det var jättefint väder. Vännerna var här, vi åt massa godmat och drack gott vin, och hade jätte trevligt. Senare i maj så var det springbreak. Det var då som jag och Karolina var på efterfest hos hennes bort, det var det då som jag träffade Linus och gänget, ett gäng med helt underbara killar.

Juni - Juli - Augusti: Tre helt underbara sommarmånader. Jobb på djurparken, sen partykompaniet. den 27 juni träffade jag Andreas. det var en av dom bästa stunderna i mitt liv, en helt fantastisk kväll. Vi blev tillsammans ett tag efter, och vi träffade nästan varje dag, när vi inte jobbade. Vi åkte till Göteborg och vi hade tre jättemysiga dagar där. Mira och jag var på winnerbäck konsert, helt underbart! I Augusti så började även skolan, jag började tvåan, med en viss bitterhet att veta att jag skulle börja trean, men jag hade gjort mitt val och jag var nöjd. Andreas började på folkhögskolan i vimmerby. Det var även nu som sanna åkte till tenififfa i fyra månader.

September: nu började dom helt vanliga månaderna igen, bara skola nästan ingen skoj alls. bara massa plugg..

Oktober: detta månaden betyde höstlov, och vilket för Andreas betyde att han flyttade till lägenheten. Och just då, trodde jag nog att jag flyttade dit jag med. men nu i efter hand så fattar ju jag att det var han och inte jag. Men allt blev perfekt! Jag tror att det var nu som sanna kom hem :D

November: månadens höjdpunkt var så klart resan till stockholm med klassen! Dramaten, teaterhögskolan, shopping.

December: En fin månad, det var jul och nyår. Hade varit ännu finare om jag hade fått mitt körkort, men så är ju inte fallet. Det var ett helt underbart nyår med Andreas och hans vänner. Sanna och Fredde vad med också. tack för kvällen! :)

nu när jag sitter här och skriver om det här, så låter det som mitt år har varit helt ur trist. Men det har varit det bästa året, på väldigt många år. Men detta året kommer att slå allt. Nu kommer det lite bilder, men inte i någon speciell ordning!




Jobb på Ölands Djupark



Grandcanaria



Lillebror och jag på julafton



Jag och Andreas på middag hos farmor



Andreas och hans kusin Elias



Mira och jag på winnerbäck



Andreas och jag i sommras.



JAG&SANNA

tack för ett toppen år!


en snabbis...

sitter hemma hos andres föräldrar och ska snart in till stan och ha en körlektion, jag är på gång med det nu.. det är bara teorin som krånglar. Men jag kör som en gud ;) Aja, men nu måste jag ta bussen in mot stan. Tänte skriva ett längre inlägg ikväll, och göra en sån där sammanfatting av året och av lovet..  Nu måste jag verkligen gå!


vad händer?

just nu sitter jag här bara för att jag inte har något annat att göra. Andreas, tror det eller ej spelar CS.. jag dör! jag vet inte vad som händer, han har på något sätt gått tillbaka i sin utveckling. jag trodde faktist att han hade kommit ifrån det där. Så nu sitter han och skuter ner folk, och jag sitter här, och är skit trött.. men vi kan inte sova än för att andreas ska se JVM finalen ikväll, eller ikväll.. den är ju inatt vid två. Så jag sitter här för att inte dö..av trötthet. Jag har lovat andreas att jag ska kolla på matchen med honom, jag känner att jag måste ställa upp nu när jag har lovat. På torsdag börjar skolan, och jag skulle ha plugga massa saker tills dess.. jag har inte gjort ett skit. Måste ta tag i det nu, jag har ju lovat mig själv att jag ska plugga mer denna terminen. Nu måste jag gå och sätta på fyra liter kaffe, för att inte somna.
på winnerbäck i sommras, den har ju inget som helsts att göra med inlägget
jag la väl in den för att jag blir lite piggare när jag ser den??


nytt år. nya möjligheter.

nu var det ett helt nytt år. det känns fruktansvärt bra, jag känner att jag var jätte redo att börja 2009. jag har faktist en del löften som ska uppfyllas.

- att ta körkort innan min 19 årsdag. Annars skiter jag i det.
- Plugga jätte mycket. få MVG i alla teater ämnena.
- Börja spara ihop massa pengar. till vad vet jag inte, bara att det är bra att ha massa pengar.
- Ta hand om mig själv, röra på mig och äta nyttigare.. (det löftet har väl dom flesta?)

Så nu är det bara upp till mig att hålla det här. Det kommer att bli svårt. men jag ska klara det. För övrigt så var min nyårsafton helt underbar. Med massa goda vänner och god mat. Sanna och fredde kom på förmiddagen och sanna hjälpte andreas med maten, efter som jag tycker att det är skit tråkigt att laga mat, och jag är rätt säker på att jag inte är så bra på det häller. Vi lagade massa mat, gjorde oss i ordning.. sen kom allt folk. kvällen blev verkligen jätte lyckad. Sanna och Andreas hade verkligen lyckats med maten, så alla var jättenöjda. Under kvällen spenderade vi mest tid med att sjunga sing star, shit vad jag älskar det spelet, Sen vi tolvslagen så gjorde vi nog som alla andra miljoner människor i sverige.. och nu allt pussade och gott nytt år önskande var över så var vi faktist rätt trötta allihop, så en del började att beställa taxi hem och en del var kvar.. Sanna och Fredde gick nog sist, vid halv fyra tiden. Då städade Andreas och jag lite, sen var vi helt döda.

Än så länge så har jag varit nöjd med mitt år. Jag vet att detta kommer att bli ett bra år. Just nu så är Andreas och jag själva här hemma hos mig, i loverslund.. det är inte ofta som det händer. Men vi har faktist en jätte mysig kväll, kanske inte just nu precis när han sitter och kollar på Hockey och jag sitter här, men innan dess så har vi haft det jätte mysigt. Tror nog att det är dax för mig att lära mig lite om hockey nu..

Take care!


RSS 2.0