GÖTEBORG

Har precis anlänt i den underbara staden Göteborg.. Sitter på Hotell rummet och ska snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt och kolla på fotboll. Är ju inte bara här för att utöka gaderoben utan att gå på gothia cup. Imorgon så ska Lillebror spela mot england och sen på kvällen så är det det stora invigningen på Ullevi. Det kommer att bli rätt maffigt tror jag i alla fall.. Men nu ska jag sova! Ha de fint.

Hårt Godis

Ligger nu i min säng och lyssnar på kristian Anttila. Han är en galet skön snubbe! Hans texter är sjuka, men musiken är härlig.  Kollar ut genom mitt fönster och njuter av det mysiga vädret.. ja, för ibland så är det ju faktist skönt att det är lite dåligt väder. man kan bara ligga inne och kolla på massa bra filmer. Fast idag så skulle det ju blivit en liten tripp till borgholm.. men jag tror att vi skulle ta den lite senare. Sov själv inatt, första natten på jätte länge.. nästan tre månader. Hm.. lite svårt att sova.. längtade efter Henke en hel del. Men det är bara nyttigt att vara ifrån varanda. Fast man inte tycker det just nu.. men sen när man träffas igen så känner man att det har varit nyttigt att vara ifrån varanda. Nu ska jag gå och fixa mina naglar och sen så slå en pling till Henke.. ha de gutt!

Min kropp är bara ett skal utan mening
Det ekar mindre när jag fyller mig med dig


Hemma i Loverslund!

Är hemma i Loverslund, stannar här tills tisdag! Nu sitter jag hemma i mamma och pappas soffa och kollar på någon halv bra film, mamma och pappa är nere och fixar lite te. Fast filmen är sådär halv bra så är det så mysigt att sitta här och bara ta det lugnt. det är så lugnt och skönt här.. det är skönt och komma hem och gå in på mitt rum.. och leta bland gamla saker och lyssa på skivor på min gamla CD - spelare. jag tycker att det är så härligt när någon ropar att maten är klar. Det känns som om man är liten igen. Jag älskar verkligen att bo med Henke i stan, men det är något speciellt att komma hem och få var lite liten igen. Imorgon så ska vi åka till öland, till borgholm och äta glass. Långt för att äta glass, men det är speciellt med att åka till Borgholm på sommaren och äta glass! Nu ska jag kolla vidare på filmen, sen gå och lägga mig i min säng och läsa en bok.



måste bättar på brännan lite i morgon med..


Öland..

Nu sitter jag hemma hos svärföräldrarna och vi gör absolut inget alls.. tar det bara lugnt och skönt! sov till 11 menigen var att jag skulle ta en buss hem vid kvar i 12 men vi upptäkte liksom att det var lönlöst att stressa upp och göra sig klar.. så vi låg kvar ett tag till. Nu så är henke ute och bär ved och jag sitter här.. hittade förövrigt en bok i hans gamla bokhylla. Lasermannen. Så det har jag satt mig in i lite nu, det verkar vara riktigt bra faktist. Senare idag så kommer mina föräldrar hit.. det betyder att idag så ska dom träffa Henkes mamma och pappa för första gången.. det kommer att bli spännade!



Mamma & pappa! Jag saknar dom.. har inte sett dom på några veckor nu!


solen?

hopp! då var man ensam igen.. Sanna gick precis hem! vi har haft några mysiga timmar ihop, fixade lite mat sen så kollade vi på en film och myste när regnet smattrade utanför! På tal om regn.. så vart tog det fina sommar vädret vägen? Tänkte ju ha en fin klänning på mig ikväll.. och vara fin! men icke, det blir till att ha leggins eller nått.. hm. tråkigt! Pratade lite med farmor förrut, hon ringde från gotland för att kolla så att jag inte hade glömmt att vattna hennes blommor nu när hon är borta. Hon är så gullig och nervös lilla farmor! Nu måste jag verkligen gå och fixa i köket sen hoppa in i duchen!
Ha en bra kväll.. för det ska jag ha!

Förresten.. Salem al Fakirs nya album är grymt bra!


egentid??

Själv hemma i lägenheten hela dagen. Henke är hemma på öland och byter lite koppling på bilden. Det tog tydligen hela dagen. Och då tänkte jag att jag skulle få lite tid för mig själv i lägenheten.. Lyssna på min musik och bara mysar runt. Men nu när jag väl sitter här så håller jag på att tråka ihjäl!! Men en gång så blir allt bara tråkigt och min musik är inte bra utan det är henke musiken jag vill höra. Borde jag inte tycka att det är lugnt och skönt att sitta här helt sjäv? Tänkte åka hem till mamma och pappa men så pratade jag lite med mamma och då tyckte hon att jag skulle ta mig lite  i kragen och bli lite vuxen! Så nu så ska jag ta tag i mitt vuxan liv. Och städa och sen ska jag laga mat... pratade precis med sanna och hon skulle komma hit och äta med mig! HA, tänk! jag slapp vara ensam..



RSS 2.0