Hallå? orken, vart är du?

idag är jag trött och känner att jag inte orkar nått alls.. men har jätte mycket att göra. lägenheten är rörig! och så har jag en historia rapport som ska vara inne nästa vecka! och jag har inte ens börjar med den än. Jag känner verkligen att jag behöver Henke, men han är typ hemma vid åtta ikväll.. så jag är ensam här hela kvällen!  och så är jag skit sugen på kanel knäckebröd! Det enda som är bra idag är att jag i alla fall har bokat uppkörning nu! Härligt.

Nu ska jag ta tag i allt! jag ska börja med att äta...



tur att jag har dig..
så att jag orkar med allt det tråkiga och dåliga!

jag är på toppen!

nu var det så där länge sen som jag skrev! men det var kommit så där mycket i mellan igen. Förra vecka så intogs det mängder med alkohol, på onsdagen så var det förfest här hemma hos Henke, och hos mig. om jag får säga att jag bor här? jag har ju ändå varit här varje dag i nästan tre veckor snart. Så ja. I alla fall, alla brudarna var här i onsdags kväll.. det var mycket trevlig! Så trevligt att jag kände att det var nog bäst för mig att stanna hemma när dom andra gick ut runt halv 12 tiden.. pinsamt! Torsdagen bestod av att städa hela lägenheten. Henke den lyckosten jobbade ju.. så när han kom hem så var hela lägenheten skinnande ren! Senare på kvällen så firade vi valborg med sanna och fredde.. hade en riktig par middag! Men det var verkligen skit kul! Resten helgen så har jag bara umgåts.. Henke och jag var hemma i loverslund i fredags kväll. och så var vi på öland i går! Har verkligen haft 4 härliga lediga dagar.

nu sitter jag hemma själv.. i lägenheten och väntar på att min man ska komma hem. Monzora skulle visst komma förbi en sväng hon med! Trevligt trevligt..



mina kvinnor i min soffa..



Fredde och Henke på valborg..



jag och bästa hjärtat på valborg.. jag ser sinnessjuk ut!


RSS 2.0