barnvakt åt en illbating

Idag har jag och Andreas varit barnvakt åt hans kusin Elias.. Det  var en upplevelse måste jag få säga.. Föst skulle vi har åkt till simhallen men sen så blev det att vi var kvar hemma.. Men det var faktist kul! Andreas och Elias stimmade omkring.. jag satt i soffan och läste en mamma mu bok, för det där att stimma omkring är inte min grej. Efter ett tag satte vi Elias i en sackosäck och gav honom en klementin och ett glas saft och satte på en film, och vi fick en chans att andas ut! Sen åt vi lite mackaroner och falukorv.. Efter ett tag kom Elias mamma Anki hem. Andreas och jag åkte in till stan mycket nöjda med våran insatts som "föräldrar"

Nu i eftermiddags så har vi varit på stan och kollat lite.. jag var på banken och blev rik. Satte över lite pengar på mitt vanliga konto så jag kan leva (: Jag nämnde nog för något inlägg sen att det var kaos här i oxhagen inför flytten. Nu är det ännu värre, det står lådor med lådor på precis överallt. Och idag när jag kom så hade han packat ner tvn. Hjälp! Ingen tv.. det känner jag mig inte så jätte bekväm med!

Just nu för tillfället så sitter jag helt ensam här, och det är faktist rätt skönt att slippa ha en sönder stressad man brevid sig, iblan där det faktist skönt att vara lite ensam och få andas lite. Men jag älskar honom fruktansvärt mycket i allafall.. Nu kom han hem! :)



vill du sjunga hallelujah

Det finns en sång som säger allt
Som värmen när det blåser kallt
Som lockar dig att gråta eller jubla
Den har nånting som griper tag
Och leder dig från natt till dag
Och plötsligt vill du sjunga hallelujah

Den visar att vi hör ihop
Som ett försiktigt glädjerop
Förenar det oss i det bitterljuva
Det liv vi måste klara av
Och allt vi tog och allt vi gav
Så vi kan våga ropa hallelujah

Det är en sång om enkelhet
Det lilla som vi alla vet
Den talar till det vackra och det fula
Den badar oss i månens sken
Så skälvande men ändå rent
Ett sprucket men ett vackert hallelujah

Och alla drömmar vi har drömt
Det vackra som vi nästan glömt
Finns kvar och vi kan inte längre ljuga
Du ropar och man hör din röst
Du hör ett ord som ger dig tröst
Ett naket och ett enkelt hallelujah



jag älskar dig, andreas!

flytthysteri

HÖSTLOV! nu var det ett tag sen som jag bloggade. Men Andreas kom ju hem förra torsdagen så det har inte funnit så mycket tid att blogga. Helgen har i alla fall varit bra. Rätt lugn, skulle ha gått ut med simon och gänget i lördags, men jag vaknade med dunkande skallen.. och det släppte inte på hela dagen så det blev ingen utgång för mig! Igår så var vi på ett litet mini kalas sen åkte vi hem till lovers och åt middag. Väldigt mysigt! Idag har vi varit i karlskrona och inhandlat en massa fina saker. Kollat lite till lägenheten.

På tal om den så är alla helt galna här hemma på arrhenius gatan. det är bara flytt som rör sig i alla skallar. Det är helt kaos här, flytt lådor över hela Andreas rum, och det är saker överallt. men det roliga är att alla prata om hur vi ska ta med alla sakerna upp och att man måste få alla saker på plats innan man kan gå och köpa massa fina saker på ikea. Men det skiter jag i, jag har suttit två dagar i rad och kollat på massa fina saker på deras hemsida... fint påslakanmera fina ljusfina ljus                     denna fina kudden till soffan?                      
ja, som ni ser massa fina saker.  Och detta är inte allt kära vänner, inte allt. Andreas håller verkligen på att få krupp på mig och alla mina ider. Exempel ljusen är helt underbara och påskalanet är också helt underbart!

Imorgon är det tisdag, och jag ska plugga (kul att plugga på lovet) och plocka ihop massa saker. Tror även att vi skulle äta lite mat på stan med Tessan. Men nu måste jag gå och hjälpa Andreas innan han blir putt!

total lycka.

hej och goddag! idag var det dax för UF efter som det är tisdag.. Vår ide om lekterapin sprak, för att det var knas med att vi inte fick ha våra sponsorer. Så nu ska vi fota på ett dagis istället. Det kommer bli hur bra som helst. På skolfronten har det varit lugnt idag, det händer inte så mycket på estetprogramet just nu. Rätt tråkigt faktist!

Idag pratade jag med sanna i telefon, det var verkligen första gången på länge som jag verkligen kände att det var någon som är som jag, jag har verkligen saknar henne! men nu är hon här, och jag kan ringa när jag vill. Jag har även prata med Andreas idag, och han berättade en trevlig sak, att vi kommer troligtvis att få nycklen till lägenheten på fredag nästa vecka, och det är jättebra, för då har vi hela helgen på och fixa och dona! Åå, jag längtar nu. Jag måste skriva en analys nu, men jag har ork eller inspiration. Ge mig stycka någon!


Idag när jag kollade in blondinbellas blogg så hade hon ännu en paus. Jag tycket faktist att hon gör helt rätt! Är man 17 år så ska man banne mig få vara det, hon hade ju saker att göra hela tiden, och det var inte saker som en 17 åring gör. Så bella, detta var bra av dig!

Nu är det dax att analysera!


den mysig helg.

idag har det varit måndag, inte vilken måndag som helst, utan sanna kom hem idag! vi hann inte ses, men det känns helt underbart att ha henne så nära igen.  Förrutom att sanna kom hem, så har det inte hänt så mycket idag. En vanlig måndag.

Helgen har varit toppen! Först så var ami här på fredagskväll, hur trevligt som helst! Sen på lördagen så var det gymnasiemässa, spelade lite teater och berättade lite om estetprogramet. Sen så var det middag hemma hos farmor och åt lite middag, bowlade på kvällen med hela andreas familj, och ett gäng kompisar till familjen gustafsson. Sen åkte jag och andreas och hämta lite mat på donken, och sen åkte vi hem och kollade på en svensk vampyrfilm, hum? jag viste inte om jag skulle skratta eller gråta när det var slut, för den var så fruktansvärt dålig. 

Det mysigaste på hela helgen var min och Andreas långpromenad. Det var strålade sol och fullt med löv på marken, det var perfekt höstväder. Vi gick en lång promenad runt skällby, möte ett par trevliga får, och hade lövkrig,. låter kanske inte så roligt, men det var helt fantasitsk! Det var det mysigaste vi har gjort på länge, och vi behövde det!

Denna veckan är en jobbig vecka, två inlämningar!! Det kanske inte är mycket att klaga på, men för oss esteter är det rätt tungt! Så nu måste jag sätta igång..

   

klippning och mamma mia

Idag har det varit en mycket slapp dag, hade en lektion historia sen så hade jag körlektion, sen glömde jag att gå tillbaka till skolan, eller jag orkade inte, så jag gick och satte mig på bibblan med en stor godispåse och pluggade, möte sedan monzora. Hon hade fått order av min lillebror att hon skulle klippa och färga honom, så nu är sitter jag är, och kollar på när bror klipps, han blir så snygg så! Jag tror att monzora ska på sätta saxen i min frilla sen också! har ju faktist inte klippt mig sen i april, så det är kanske dax nu?

Jag såg mamma mia filmen i söndags, det var den en av dom bästa filmerna jag har sett, den var som ett livet lyckopiller. Så nu har jag laddat ner soundtracket, så nu sitter jag har och sjunger abba låtar?! det känns igentligen inte helt rätt igentligen.

Som jag skrev igår så sa jag ju att sanna ska komma hem på söndag, och vad jag vet så hoppas jag fortfarande att hon kommer hem, jag saknar henne så himla mycket nu!

Imorgon är det fredag, vilket betyder att Andreas kommer hem, vilket betyder att det kommer att bli dåligt med bloggande i helgen. Vilket betyder att detta var det sista inlägget denna veckan. Denna helgen kommer det att hända mycket. Först mys med Ami imorgon, sen på lördag är det gymnasiemässa då ska jag spela teater, sen middag hos farmor och sen blowling på kvällen.


Aja, nog om det! Nu ska jag och hitta något och äta.


LYCKA!!!!

SANNA KOMMER HEM PÅ SÖNDAG!! jag kan knappt tro att det är sant.. :D

än har det inte hänt så mycket idag så jag skriver ikväll!

when the stars go blue

MÅNDAG! Men mycket lugn och härlig dag. Jag älskar verkligen mina estetvänner, dom är helt fantastiska! Jag kom på att jag har glömt nänmna att jag ska få glasögon. Fast bara läsglasögon, fasiken vad gammal jag börjar bli. För övrig har det varit en mycket mysig och skön helg. Andreas var hemma!

Jag måste få göra ett erkännande! jag är helt såld på One Tree Hill. Varför herre gud visade du mig denna drog, När man väl har börjat kolla så gå det fan inte att sluta. Jag är inne på säsong tre nu, jag är lost. Jag känner bara One tree hill. Jag lever one tree hill. Och Tessan har beställt säsong fem nu, vilket inte är så jätte bra, Varför? jo, för att jag bara kollar på det hela tiden. Ååå! jag tom, all musik från säsong 1 - 4. Fy det har gått får långt!

Fick förövrigt mina skolfoton idag, mycket fint måste jag faktist på ta och erkänna! Alla blev jätte fina. Även mitt enskilda blev helt ok! Imorgon är det dax för UF. Och vi är verkligen på gång nu.

Nu ska jag gå och se hur det går för Haley och Nathan. Åå gud! snälla stoppa mig i detta...

NU ÄR DET LÅNGT KVAR TILLS SANNA KOMMER HEM!!

teori.. och längtan.

Hej. nu har bloggen verkligen fått vila alldeles för länge, men det är så mycket så jag hinner inte sätta mig ner och skriva i lugn och ro. Nu sitter jag i skolan i lugn och ro. Har precis skrivit klart ett litet mini arbete i psykologin. Det handlade om att man förlorar sin identitet när man kommer som invandrare till ett nytt land. Intressant! Nu är det inte långt kvar tills det blir massa bra saker som kommer att hända i mitt liv. Sanna kommer hem och vi flyttar till vimmerby, nu tänker ni nog. VIMMERBY? men då säger jag, vad gör man inte för kärleken. Men att sanna kommer hem kommer att bli helt underbart. tänk att min bästa vän har varit i från mig i FYRA månader??! Vi har så jädra mycket att prata om, vi kommer att få sitta i dagar.

Varför ska det vara så jävla svårt att få till de där med teorin till körkortet, jag kör som en gud, men sen kommer man till teori delen, och den kan fara åt , ja åt något håll! jag blir sur och arg på den, den är för knölig, Men jag kämpar på. Jag kommer att ha de dära jädra kortet snart.

Nu måste jag gå och se vart Felicia har tagit vägen, sen ska vi gå ner och äta lite fisk. gott.... Jag måste verkligen börja bli lite mera aktiv på bloggen, jag lovar att jag ska de.

Vi hörs! / Emilia.. 

Lars Eriksson

Hej små vänner! iigår fylldes dagen av plugg och idol kollande. På tal om idol, Lars Eriksson, han är helt fantastisk. jag älskar verkligen hans röst, den går liksom raktigenom tvrutan och rakt in i mitt hjärta. jag älskar honom! Idag är jag hemma från skolan för att plugga. Men ska åka till Andreas senare idag sen, jag längtar jätte mycket efter honom nu! Snart får vi lägenheten, om en månad så har vi flyttat. Nu ska jag gå och äta och packa.. 

http://www.youtube.com/watch?v=DgZEKx7PTVA


RSS 2.0