It’s times like these you learn to love again

Hejsan på dejsan!
Oj vad jag mår bra just nu. Jag känner lyckan bara sprudlar genom kroppen. Allt känns så kul, till och med skolan är rolig. Om man skulle ta och berätta om dagen idag då.. hm. idag så har ES07D inte gjort allt för mycket.. vi hade lite skådespelar träning. intressant! det är nog allvarligt det flummigaste jag har gjort i hela mitt liv. seriöst! Men vad gör man inte om man vill nå toppen? men jag vet ju inte ens om jag vill jobba med teater.. vill jag det? det är nog mest jurist som drar i alla fall.. Va tänker ni nu! Jurist. ja, jag vill faktist bli det. hjälpa människor och sånt ni vet.. slå dumma personer på fingrarna och säga att dom gjort fel! Imorgon så är det dax för musikprojekt igen. nice!

Imorgon är det även den första final matchen mellan HV och Färjestad! oooo.. hoppas gud är med oss! :P Nu ska jag plugga... =)

/ Emilia :)


nu får det vara nog!

jag var verkligen fått nog av dig. jag vill aldrig mera se dig. du får mig att må dåligt och att bli ledsen. du säger att det är jag som gör fel. men se på dig själv? en ny tjej.. du skulle ju i alla fall vara lite diskret. det är inte det att jag vill ha dig tillbaka. det kommer jag aldrig att vilja. men det är ditt sätt att vara mot mig som jag blir så arg över. du är kaxig och otrevlig. omogen! Just nu i denna stund så känns all tid så bortkastad, jag hade kunnat få någon så mycket bättre. Någon som verkligen lyfte upp mig, istället för att tycka ner mig! Nu skiter jag verkligen i dig! Ååå. jag hoppas verkligen att du läser det här!

Cause I´m a champion
so much stronger than i was before
cause I'm a champion
finally taking hold of my life
it's easier to let you go
now I'm not emotional
I've learned to make it on my own
I can vatty on by myself
I'm through with all the pain
No more drowning in the rain
I'm free to be who I am
This time I am moving on






sommarväder!

Idag är det helt underbart! åt en låång frukost med familjen, det var skönt! Sen drog vi en liten runda in till stan. vädret var helt underbart. det kändes bra att ha solglajor på mig när jag körde in. sånt gillar vi! Jaha, vad händer ikväll mina kär vänner? jag ska äta middag här hemma, monzora skulle komma förbi en sväng och äta.. sen drar vi in till stan. och dricker lite öl och längtar till sommaren.  Det är faktist inte så långt kvar nu, snart är det maj och då fyller jag 19. Det är nice! och är det nästan sommar. HULTSFRED!! nu ska jag fixa och donar lite.. skriver en liten sammanfattning om kvällen i sin hel helt imorgon :) Ha det så nice!

over and out





Lillebror :)  han är fruktanvärt fin!

Hej igen!

Hejsan på er!
Haft ett litet uppehåll här, pga av att det har hänt så jädra mycket skit på sista tiden. Så jag har inte riktigt haft tid att sätta mig! Men nu så har allt börjar gå upp åt. Så nu ska jag bli lite mera aktiv här, har saknat bloggen lite!

Idag så har det varit en skön dag. Redovisat ett historia arbete, det var nog det jobbigaste på hela dagen tror jag. Har även umgåts en hel med daniel idag, börjat att planera lite projektarbete.. Det kommer att bli grymt kul! Jaha, vad händer ikväll mina kära vänner? jag ska tror det eller ej, bara vara hemma och ta det lugnt äta lite gott och umgås med min fina familj! Känns som om det var ett tag sen. Herr Blomqvist har ju skvikit mig och dragit till Strömstad, den lilla plättsmeten. Så det resulterar i att hela min helg kommer nog att bli rätt lugn, men det gör inget för jag har massa plugg som jag måste ta tag i. Om jag nu vill komma in på jurist linjen så är det nog smart att lägga på en rem! Men nu är det en ledig kväll, så nu ska jag njuta! 

over and out!



Daniel & jag! och vi är nöjda :) han brukar inte ha sån keps på sig, det är
bara just för stunden..


RSS 2.0