en vecka sen, och det har varit jul där i mellan.

ja, nu var det ett tag sen igen.. det har hänt mycket. men jag orkar inte att ta upp allt. Men saker hände, men det är bra nu igen. Det har som sagt varit jul, och jag är nöjd. Fick massa fina saker, bland annat en mobil av andreas, han är knäpp! Jag fick även den nya Winnerbäck DVD av mamma och pappa.. den är sen sommarens, konsert som mira och jag var på. Helt underbart! Nästa år så ska han ju bara spela på hultsfred, så man får väl ta och pallra sig dit. Ska nog köpa den dära special biljetten, fyra gånger winnerbäck. Vad säger du om det Karolina? För jag behöver ju inte sova på campingen, som andreas är så rädd för, jag kan ju faktist åka hem till vimmerby och sova.. Det tar ju bara 20 minuter med tåget! Så den biljetten är någon att önska sig i födelsedags pressent!

Var ute på juldagen med andreas, karolina och andreas kompiar, Det var nog det roligaste som jag har gjort på länge.. och sen kom sanna och fredde också, så jag hade alla mina favoriter på samma ställe. Nästa vecka så är det nyår, och då är det fest hemma hos andreas som gäller! Massa god mat dryck och trevliga människor.. 

Förövrigt så har andreas och jag varit tillsammans i ett halv år idag, om man inte räknar med vår lilla paus där.. Men det gör inte vi. Så ikväll ska vi äta god mat och sen gå på bio. Kommer bli en toppen kväll :)

Lägger upp lite bilder sen winnerbäck. åter uppliva lite minnen!






helt rätt.

Hej. Nu har det varit helg och den har varit spännade. Var på ett slott i växjö och åt julbord i fredags. Igår kväll jobbade och. Nu ska jag åka till vimmerby. Nu allt i mellan detta så har jag pluggat. Ska ha ett arbete klar ikväll, i psykologi A. Men jag är inte ens lite klar, så det får nog vänta att bli klar. För jag dör!!! Såg Reprisen av idol idag. Jäklar vad kevin är bra jag har inte tyckt om honom så jätte mycket förr, men nu har jag fått vatten på min kvarn.. jag satt och grät i soffan när han sjöng vinnarlåten när han fick reda på att han hade vunnit.. det var helt rätt att han vann, han är faktist värd det. Jag som hejade på Alice hela tiden.. Men det var killen från malta som tog hem det. Nu ska jag gå ner och få i mig lite mat, så bär det av mot vimmerby... Längtar efter Andreas!!!


                                         andreas och jag, hemma hos mamma och pappa.

3 veckor sen..

oj, nu var det tre veckor sen som jag uppdaterade här, men tiden har inte räckt till. Först så var vi i stockholm med klassen, och sen förra veckan så var det uppspel hela veckan av barnteatern. Stockholms resan var helt fruktansvärt kul. Shoppade, kollade föreställningar, var på dramaten en sväng, teaterhögskolan och riksteatern. Och så sov hela dans och teater klassen  i en sunking karatelokal på söder. Men kul hade vi.

Förra veckan så hade vi som sagt uppspel på vår barnteater. Måndagen började med rep, och då så är jag så dum att jag går och drar mina tår ur led, dagen innan premiären. Jippi! Men jag haltade mig igenom hela föreställnigen. Jag kände liksom inte hur ont jag hade i foten när jag var på scen, man blir helt bort kopplad och fruktansvärt fokuserad på det man ska göra. Men ont ´gjorde det när jag kom hem. Det har även hänt en annan jätte stor sak. En mycket god vän till mig har blivit pappa, Andreas Persson. Det känns helt konstigt. Jag är så fruktansvärt glad för hans och Idas skull. Lycka till vänner :)

denna veckan så har det varit lugnt, för utom att jag har ett äckligt stort psykologiarbete.. eller det är inte så stort. fem sidor. Men dumt är det, och så har jag valt att skriva om ADHD.. och varför nu detta? varför gjorde jag det? Så jag borde sätta mig och göra det.. Jag vill inte.. men jag måste.. och så är jag hemma själv nu också, Andreas är på nobelmiddag??!! fråga inte, för jag vet inte.. men han sa att han skulle komma hem sent i alla fall.. Nu ska jag gå och äta Andreas och mina hemgjorda pepparkakor som vi gjorde igår.. och sen psykologi!!! 


RSS 2.0