en solig onsdag.

idag är det en helt underbar onsdag, fast jag har huvudvärk och inte kommit hemifrån än så känns den fantastisk. Det är sol ute och jag är galet lycklig och kär. Ikväll så är det utgång som gäller. Moa. Linda, Felicia, Mira, Johanna och Olivia ska vara här hemma med mig hos Henki innan vi drar ut och gör kalmar osäkert. Tur att Henke ska träna ikväll, annars hade han blivit knäpp... Sitta här med oss. det hade ingen man klarat. Nej fy, nu måste jag pallra mig iväg till skolan.. kriga bort på cyklen! pust..



puss!


Är galet nöjd!

Oj! nu var det så där länge sen som jag uppdaterade er. Det har hunnit gå en hel vecka sen sista. Det var påsklovet som drog förbi rätt fort. Jag hittade på rätt mycket skoj, Jobbat, umgåts med ligan, sökt till Idol, spelat golf. Så ja. jag har hunnit med rätt mycket. Golf var faktist en av dom roligaste sakerna jag har testat i hela mitt liv. De där med att söka till idol var ju faktist en rätt kul upplevelse.. stog i kö i sex timmar för att sen gå in och sjunga för juryn i 2 min. Vi har bland om 50 sista typ. Det var jobbigt men kul. Satt sedan tre timmar på tåget hem, kom in till Kalmar C vid 00.40 var då så där lagom trött.. men blev med lurar ut på olearys.. två öl sen var jag ännu mera trött. Dagen och kvällen var i alla fall mycket trevlig.

Och igår så började skolan igen.. det var mycket trevlifgt att träffa alla igen. Men det är jobbigt att komma in i pluggtänket igen. Idag så har vi även blivit indelade i par till dialogerna. Jag och Mr Spegel - Lexne blev ett par. Det kommer bli skit kul att få jobba med honom!  Nu känner jag nästan att jag är glad att jagf kommer att gå gymnasiet ett år extra. Det är rätt skönt att få ta det lite lugnt ett år till. Men visst,  det kommer att känns lite när den gamla media klassen sitter på flaket och skrika sig hesa.

Dax för att äta en banan!



Lägger upp en gammal glad bild,
mest för att jag ser så glad ut
på den. För jag känner mig
så nöjd idag!


Påskhelg!

Jag kan berätta lite om helgen. Den har jag tillbrinagt med min liga. Frasse, Monzora, Simon, Linus och Jocke. Vi har haft fruktansvärt kul, grillat och intagit en hel del alkoholhaltiga drycker. Gjort saker som vi kanske ångrar och saker vi kanske kan tänka oss att göra igen. Vi har i alla fall haft fruktansvärt kul. Tack och bock!

idag är det en solig dag. men jag känner inte riktigt att jag kan njuta av den. Känner mig på dåligt humör och är trött. Det jobbigt när man har så otroligt mycket känslor, och man inte vet vart man ska göra av dom. Man blir helt galen och går bara runt och känner sig både tom och glad. Nu känner jag att det här har gått överstyr. Dax att göra nått åt de!                   I cannot be without you, matter of fact                      




Gänget samlat i parken!



Några timmar senare, i connys kök.



Linus & Henke Frasse


Påsklov!

hejsan! nu har vi äntligen fått oss lite påsklov. vad tycker vi om det? jag tycker att det är fruktansvärt skönt! Just nu så sitter jag hemma i Christians säng med en tandbortste i munnen och ska snart gå hem till farmor en sväng, Herr Blomqvist jobbar idag. det är nästan den sisat dagen i kalmar för honom nu. Tråkigt! Ikväll så är det grillning som är planerat. kanske till och med en utgång? Det skulle vara fruktansvärt trevligt. Nähe, nu ska jag gå och ringa till min gode vän Sanna, jag längter fruktansvärt mycket efter henne.


RSS 2.0